Waarom Comalon?

Professioneel

De drijvende kracht achter Comalon is David Van den Houte. Hij bouwt zijn activiteiten uit op zijn professionele ervaring aan de Universitat de Gerona (Spanje) en bij Bombardier, John Deere, Intrion (Colruyt) en Samoco (Sarens).

Opgeleid

David is industrieel ingenieur elektromechanica en automatisering (KAHO Sint-Lieven, Gent), behaalde een Master in Industrial Management (KULeuven) en volgde de Executive Masterclass in Innovation & Entrepreneurship (Vlerick Business School).

Ervaren

David heeft een ruime ervaring in de machinebouw. Hij ontwierp machines in 3D voor de voedingsindustrie, robotinstallaties en PLC-installaties. Met Comalon creëerde hij de mogelijkheid om bedrijven bij te staan in het verlengde van hun eigen engineering.

Betrouwbaar

Bedrijven werken graag met Comalon samen door de hoge graad van betrouwbaarheid. Comalon kruipt in de huid van de beslissingnemer, maar overlegt op cruciale momenten. Resultaat: u kiest altijd voor een oplossing die optimaal is op het vlak van techniek, budget en haalbaarheid.