Sectoren

Sectoren die een beroep doen op Comalon

Comalon creëert en begeleidt technische oplossingen in engineering voor elke industrie. We zijn vooral actief in food, farma, industrial moving en logistiek.

Food

De verpakking van producten verandert – door andere volumes of grote promo-acties. Vaak hebt u daarvoor andere of aangepaste productie- of verpakkingsoplossingen nodig. Bij Comalon voeren we geregeld zulke opdrachten uit in samenwerking met Intrion (Colruyt).

Concreet: algemeen project management van nieuwe verpakkingslijnen die Intrion bouwt voor de infant industry in Nederland. Elke verpakkingslijn bestaat uit een aantal zelf ontworpen machines en een aantal extern ingekochte units en modules. In totaal zijn meer dan 34 onderaannemers bij het project betrokken. Comalon doet het volledige project management: communicatie, aankoop, opvolging leveranciers, planning, budgetcontrole, aansturen projectteam, werfopvolging, enzovoort.

Farma

Een nieuw geneesmiddel? Of een klassieker die door de verstrengde regelgeving in een andere vorm op de markt komt? Bijvoorbeeld in een vernieuwde verpakking? Geef de engineering en het projectmanagement van de machinebouw in handen van Comalon.

Industrial moving

Hebt u een innoverende technische werkwijze nodig om een omvangrijk transport te vergemakkelijken? Bijvoorbeeld om een grote installatie binnen of buiten een gebouw te brengen. Comalon voerde al spectaculaire projecten uit voor Samoco (Sarens).

Concreet: coördinatie van technische oplossingen voor industriële verhuizingen, gaande van de verplaatsing van een productielijn tot de bouw van een windmolen en de organisatie van shutdowns in de chemische industrie. Comalon combineert sales, solutions, aankoop, communicatie, opvolging van leveranciers, planning, budgetcontrole en werfopvolging.

Logistiek

Sneller en efficiënter goederen behandelen: het kan door met creatieve engineeringsoplossingen uit de hoek te komen. Comalon benadert elk project met een brede kijk op alle mogelijkheden. We verlaten de betreden paden en openen nieuwe perspectieven.

Klanten

Samoco Intrion